Slik går det til

Windoor balkonginnglassing gjør forskjellen. Vi er en fullverdig partner med lang erfaring i prosjektet fra ide til ferdig glass balkong. Våre systemer er svært høy kvalitet med et design som tydelig preget av vårt nære samarbeid med arkitekter.

1

En idé hevet


Du ønsker å realisere drømmen om en fin overbygd balkong. Deretter Windoor en gitt partner for både kunnskap og inspirasjon. Dra nytte av glade vår erfaring og la oss følge prosjektet hele veien fra første idé til ferdig balkong. Hvis du vil, kan vi også hjelpe deg med alt papir, byggetillatelser og andre dokumenter som kan være nødvendig. Vi tilbyr studiet ved en av våre show rundt om i Sverige, der ulike vinduer vist. Du får også mulighet til å se referansene på klar balkonger.

2

Konkret forslag


Hvordan ville det se på deg? Hva koster det? Ofte balkongene skal utvides og bli større. Kanskje hele bygningen fasaderenovering ? Sammen med en arkitekt eller en ingeniør fra Windoor, og en arbeidsgruppe fra deg, skissere vi en løsning som passer din bolig og dine ønsker. Forslaget vil da bli presentert med bilder og en pris indikasjon. Dette beviset gjør det enkelt for deg å komme til en rask beslutning. Disse dokumentene er grunnlaget for anbudet.

3

Anskaffelser


Når du har mottatt og vurdert de budene er det viktig å bestemme form av kontrakten og foreta kjøp. Våre prosjektledere går gjennom dokumenter med deg og bli enige om detaljer som farger, type glass og fyller bryst sjoner. Presisjon er viktig. Derfor gjør vi nøyaktige målinger for å kunne ta ansvar for design. Vi setter opp en prosjektplan , idet det tas hensyn til andre mulige tiltak som fasaderenovering eller rør erstatning. En tommelfingerregel er at det tar minst tre måneder fra kontrakt til å starte byggingen.

4

Forberedelser


På byggeplassen skal rekkverk demontert og revet de gamle balkongene. Vi informerer innbyggerne om hvordan og når arbeidet er gjort. Vi sørger for at de nye balkongplatene på plass. I våre fabrikker, vi også designe beregninger av innfestinger og andre tekniske detaljer som er tilpasset de lastkravene fastsatt. Vi produserer komponenter (glass, rails, festene, etc.) og monterer dem til ferdige elementer for overlegen ytelse og kvalitet.

5

Montage


På utsatt dag Levereras Elementen till byggplatsen and montagearbetet satt Igång. Tack sista skälet ligan preparatet kan sedan montering Goras Snabbt. Projektledare from Windoor övervakningsprocess , som utförs av utbildade installatörer.

6

Avslutande/Garantibesiktning


Velkommen til din nye innglassede vinterhager ! Før den endelige fakturaen alt er inspisert og godkjent. Vi vet at fornøyde kunder er vår beste markedsføring for fremtiden.